Búsqueda por Autor o Título del Libro

sábado, 21 de mayo de 2016

Némesis

Portada libro NémesisHe de reconocer que no tengo ganas de escribir esta entrada pero he de hacerlo. Me produce una gran tristeza escribir estas líneas pues ésta es la última entrada que escribiré sobre la "saga" del gran detective Marco Didio Falco.
Después de veinte geniales novelas esto se ha acabado.
Reconozco que echaré de menos a éste gran personaje y ha su entretenida familia.
Ojalá sus novelas continuaran pero supongo que no podrá ser.
Por lo que respecta el libro creo que de todas las novelas, ésta es la mejor y si no la es, al menos éste último libro hace justicia por su calidad al mundo de Falco. Solamente tengo un reproche a la novela y es que el final no me ha gustado, creo que tanto Falco como su familia así como su mejor amigo merecían alguna cosa más. Por otro lado el inicio del libro me parece fantástico, empieza muy fuerte, es muy impactante.
Bueno, ya os he dicho que me produce tristeza esta entrada así poco más voy escribir sobre Falco.
Para concluir esta entrada quiero decir que la serie de Falco es genial, maravillosa, fantástica y recomiendo a todos los lectores que la lean porque no decepciona.
Hasta siempre Marco Didio Falco, a ver si Lindsey se anima y vuelve a escribir novelas sobre ti y tu querida Roma.

 Haig de reconèixer que no tinc ganes d'escriure aquesta entrada però haig de fer-ho. Em produeix una gran tristesa escriure aquestes línies doncs aquesta és l'última entrada que escriuré sobre la "saga" del gran detectiu Marco Didio Falco.
Després de vint genials novel·les això s'ha acabat.
Reconec que trobaré a faltar aquest gran personatge i ha la seva entretinguda família.
Tant de bo les seves novel·les continuessin però suposo que no podrà ser.
Pel que respecta el llibre crec que de totes les novel·les, aquesta és la millor i si no l'és, almenys aquest últim llibre fa justícia per la seva qualitat al món de Falco. Solament tinc un retret a la novel·la i és que el final no m'ha agradat, crec que tant Falco com la seva família així com el seu millor amic mereixien alguna cosa més. D'altra banda l'inici del llibre em sembla fantàstic, comença molt fort, és molt impactant.
Bé, ja us he dit que em produeix tristesa aquesta entrada així poc més vaig escriure sobre Falco.
Per concloure aquesta entrada vull dir que la sèrie de Falco és genial, meravellosa, fantàstica i recomano a tots els lectors que la llegeixin perquè no decep.
Fins a sempre Marco Didio Falco, a veure si Lindsey s'anima i torna a escriure novel·les sobre tu i la teva estimada Roma.

NÉMESIS
Lindsey Davis
Nº de páginas: 512 págs. 
Editorial: EDHASA 
Lengua: CASTELLANO 
ISBN: 9788435062367 
Año edición: 2011 
Plaza de edición: BARCELONA