Búsqueda por Autor o Título del Libro

sábado, 5 de diciembre de 2015

El Cor és un Caçador Solitari

Portada libro El Cor és un Caçador SolitariÉs una bona novel·la, és un d'aquells llibres que ens fa pensar. La novel·la té una escriptura fluida cosa que fa que sigui amè i entretingut, a més aquesta fluïdesa ajuda a entrellaçar el tema principal amb un tema secundari molt interessant.
El tema principal és la solitud espiritual, anteriorment ja he esmentat que és un d'aquells llibres que fa pensar. Qualsevol de nosaltres pot estar envoltat de gent que ens estima (o no) però pot passar que tot i estar envoltats de persones espiritualment ens sentim sols i és això el que els passa als nostres protagonistes, tots ells ben elaborats amb les seves característiques però que tenen un punt en comú.
El personatge principal em sembla genial, m'ha enamorat, és sensacional.
Un tema secundari que apareix és el racisme que patien i encara pateixen els negres però en aquest cas el racisme que patien els negres als Estats Units en l'època en què està ambientada la novel·la.
Un altre tema secundari que apareix és l'amor i el que pot comportar la seva pèrdua.
El final del llibre és brutal, no me l'esperava.
És un llibre que m'ha agradat molt i que val la pena llegir.   

Es una buena novela, es uno de aquellos libros que nos hace pensar. La novela tiene una escritura fluida cosa que hace que sea ameno y entretenido, además esta fluidez ayuda a entrelazar el tema principal con un tema secundario muy interesante.
El tema principal es la soledad espiritual, anteriormente ya he mencionado que es uno de aquellos libros que hace pensar. Cualquiera de nosotros puede estar rodeado de gente que nos estima (o no) pero puede pasar que a pesar de estar rodeados de personas espiritualmente nos sentimos solos y es esto el que les pasa a nuestros protagonistas, todos ellos muy elaborados con sus características pero que tienen un punto en común.
El personaje principal me parece genial, me ha enamorado, es sensacional.
Un tema secundario que aparece es el racismo que sufrían y todavía sufren los negros pero en este caso el racismo que sufrían los negros en los Estados Unidos en la época en que está ambientada la novela.
Otro tema secundario que aparece es el amor y el que puede comportar su pérdida.
El final del libro es brutal, no me lo esperaba.
Es un libro que me ha gustado mucho y que vale la pena leer.

EL COR ÉS UN CAÇADOR SOLITARI
Carson McCullers
Nº de páginas: 384 págs. 
Editorial: LABUTXACA 
Lengua: CATALÁN 
Encuadernación: Tapa blanda 
ISBN: 9788496863224 
Año edición: 2007 
Plaza de edición: BARCELONA