Búsqueda por Autor o Título del Libro

domingo, 21 de diciembre de 2008

El Gos dels Baskerville


Aquest llibre és del famós detectiu Sherlock Holmes, acompanyat com sempre, del seu estimat ajudant Watson.
És un relat de misteri amb una mica de terror, molt poc. El llibre m'ha mantingut en suspens fins al final, però no és un llibre que "acolloni" en cap moment.
Tanmateix, he obtingut una grata lectura i la sensació ha estat molt bona; el llibre conta amb molts diàlegs que atorguen a la narració un gran moviment.
El llibre és de lectura molt amena i fàcil. La novel·la ajuda un poc a conèixer les personalitats dels personatges.
Per a la resolució del misteri van apareixent dades i dades, però no és gairebé fins al final del llibre on comença a veure's una mica de claredat, donat el recel del Sr. Holmes a comentar els seus plans fins a l'últim moment, el lector no té moltes pistes per a anar deduint per si mateix, així que gairebé tots els aspectes que es van esclarint, ho fan per sorpresa.

Este libro es del famoso detective Sherlock Holmes, acompañado como siempre, de su querido ayudante Watson.
Es un relato de misterio con un poco de terror, muy poco. El libro me ha mantenido en vilo hasta el final, pero no es un libro que "acojone" en ningún momento.
Aun así, he obtenido una grata lectura y la sensación ha sido muy buena; el libro cuenta con muchos diálogos que otorgan a la narración un gran movimiento.
El libro es de lectura muy amena y fácil. La novela ayuda un poco a conocer las personalidades de los personajes.
Para la resolución del misterio van apareciendo datos y datos, pero no es casi hasta el final del libro donde empieza a verse algo de claridad, dado el recelo del Sr. Holmes a comentar sus planes hasta el último momento, el lector no tiene muchas pistas para ir deduciendo por sí mismo, así que casi todos los aspectos que se van esclareciendo, lo hacen por sorpresa.

EL GOS DELS BASKERVILLE
de DOYLE, ARTHUR CONAN
Páginas: 256
BARCANOVA
Encuadernación: Tapa blanda
ISBN: 9788448910105
Nº Edición:1ªED.
Año de edición:2001
Plaza edición: BARCELONA