Búsqueda por Autor o Título del Libro

viernes, 1 de febrero de 2008

L'Historiador


El llibre ens parla sobre la recerca de l'emplaçament de la tomba de Dràcula, parla de Vlad Tepes...
La intriga, la història, els personatges, la intensa investigació de l'autora Elizabeth Kostova que va durar 10 anys per a portar-nos una novel·la exquisida en tots els sentits.
Manté la intriga fins al final, i que una vegada comences a llegir-lo fa que tinguis ganes de llegir cada vegada una pàgina més.
La trama es desenvolupa en diversos països recorre ciutats amb molt d'encant i parla de pobles amb gran història, combina diversos espais temporals.
Abans de llegir el llibre recomano que llegeixin la història de Vlad III príncep de Valáquia, també cridat Vlad Tepes, Vlad el Empalador, etc.
Ja que aquest llibre fa referència a aquest príncep (heroi nacional de Romania) ja que és l'origen de Dràcula.

El libro nos habla sobre la búsqueda del emplazamiento de la tumba de Drácula, habla de Vlad Tepes...
La intriga, la historia, los personajes, la intensa investigación de la autora Elizabeth Kostova que duró 10 años para traernos una novela exquisita en todos los sentidos.
Mantiene la intriga hasta el final, y que una vez empiezas a leerlo hace que tengas ganas de leer cada vez una página más.
La trama se desarrolla en varios países recorre ciudades con mucho encanto y habla de pueblos con gran historia , combina varios espacios temporales.
Antes de leer el libro recomiendo que lean la historia de Vlad III príncipe de Valáquia, también llamado Vlad Tepes, Vlad el Empalador, etc. Ya que este libro hace referencia a este príncipe (héroe nacional de Rumanía) ya que es el origen de Drácula.

L'HISTORIADOR
ELIZABETH KOSTOVA
Pàgines: 672
Mides: 11,5 X 18
EDICIONS 62
Col·lecció: "Butxaca 62", 182
Enquadernació: Rústica
Any d'edició: 2006